keskiviikkona, maaliskuuta 26

We Are The One

Helouuuuu ja hyvää iltaa Rakkaat kanssakulkijat! Taas alkoi rakkauden energia virrata eilen voimakkaasti,tekee minut hetkeks ihan rakkaushöperöksi ja iskee vaaleanpunaiset lasit silmille (niillä voi huoletta katsella omaa lähielämäänsä,ja nauttia aikaansaannoksistaan)
Tunne on niin ihana,ei ole "köyhä eikä kippee" kuten mummoni,suuri opettajani,tapasi sanoa.

Yhden selityksen tarjosi Mayn alkanut jakso,ja nimenomaan eilen ollut ensimäinen porttipäivä kymmenestä.Itse en ole näihin perehtynyt,mutta "kollegani" Päivi Kaskimäki (www.paivikaskimaki.com) on expertti grinhymiö

Vastaan on tullut paljon hyviä mietelauseita ja "viisauksia" ,joiden kohdalla vaain nyökyttelee,että aivan niin,juuri näinhän se on.Yksi juttu joka oli englanniksi,oli erityisen osuva jotenkin näihin maailman aikoihin ja tapahtumiin.
"mitä enemmän tiedät,sen hullumpana sinua pidetään"
Jotenkin tämä tuli mieleen,kun mietin ihmisiä,jotka ns.pyörittävät maatamme ja tekevät päätöksiä,jotka hankaloittavat tätä maallista elämää.Joten on ihanaa että voi mennä lepäämään sinne omaan maailmaan,toiseen tietoisuuteen,jossa ei olla yksin.
Itselleni tuli muistikuva jostain vanhasta elämästäni,jossa oli pimeää ja pelottavaa,olennot (en ole varma oliko ihmisiä) elivät hirmuvallan alla,heiltä oli viety lähes kaikki millä voisi elää hyvää elämää....nykypäivänä meillä on viellä valoakin,vaikka monesta kohteesta tungetaan pimeyttä päällemme.
Meniköhän mutkikkaaksi??? grinhymiö
Jokatapauksessa,sending Light and Love hearthymiö

Mukana vielä ihana kuva,jossa kerrotaan kaikkien olioiden olevan samanlaisia,ainoa asia joka erottaa meitä,on värähteet,jotka ilmentävät kuitenkin samaa energiaa.Kun meiltä "riisutaan" Ihmispuku,olemme kaikki samanlaisia,sukupuolettomia,yhtä.






.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti