tiistaina, toukokuuta 7

Viha on vahva voima


On todella syytä huomioida itsessäänkin negatiivisen ja positiivisen vaihtelut.
Ihminen joka on negatiivinen,ja paiskoo sitä negatiivista energiaa muiden päälle,vallankin jos tuntee tulleensa kohdelluksi väärin ,tai olkoon syy sitten mikä vain.
Epäterve tila.
Tulisi huomioida sellainen asia,että pahuus,oli se sitten pahaa puhetta jostakusta ihmisestä,pahoja ajatuksia,jopa huonojen asioiden toivomista toiselle,vahingoittaa aina myös itseä,ja omaa energiavarastoa.
Hyvä olisi oppia tunnistamaan,mistä ne tunteet tulevat,eikä vaikkapa syyttämään omista ongelmista muita,koska ne ongelmat ovat siinä ihmisessä itsessään.Mielellään monet ihmiset turvautuvat tähän menetelmään,kun ovat tarpeeksi ahtaalla.
Syytetään vaikka sitten lopulta sellaisia,jotka yrittävät auttaa.
Aina se auttaminen ei ole sellaista,kuin kohde itse haluaisi.
Esim rehellisyys itselle o hyvin tärkeää.Nähdä,kokea,sanoa asiat juuri niin,kuin ne on,eikä kuvitella niitä vaikkapa erilaisiksi,paremmiksi tietenkin.
Rehellisyys itselle on se avainsana,paranemista ei voi tapahtua,jos ihminen ei ole rehellinen itselleen.

No.
Tällaiset ihmiset levittävät siis sitä negatiivisuutta ympärille.
Jos olet onnekas,ja olet hankkinut tällaisen henkilön vihat päällesi,voit pian saada kokea,kuinka suuri voima on ihmisen pahuus,viha ja negatiivisuus.

Itselleni ne aiheuttaa poikkeuksetta ihan fyysisiä oireita.
Ensin alkaa mieliala laskea,umpeutua,ikävät ajatukset kiertävät päätä,olet ihan varma ettei tällaista paskaa ole kellään muulla.Väsymys on siinä samassa.Voi kokea tässäkin vaiheessa jo vaikkapa lihaskipua,päänsärkyä nyt ainakin.Jälkeenpäin ajatellen,se päänsärky oli ensimmäinen oire minulla,jolla ei oikeastaan koskaan särje päätä.
Sitten alkaa tulla painolastia rinnan päälle.
Niin,sydän chakran kohdalle,koska ihminen joka haluaa haavoittaa sinua,tekee sen sydämen kautta.
Itse kärsin sydämen tykytyksestä,muljumisesta,rintapistoksista jotka tulivat myös selän puolelle lapaluiden väliin.Lopulta makasin päivän kipeänä,täysin voimattomana ja kivuissani.Olimme jo suunnittelemassa että minut pitää viedä ensiapuun sydänoireisena,kun äitini joutui taas hälyyttämään henkistä apua minulle.
Mietimme ensin ihan väärää kohdetta aiheuttajaksi,mutta sen tunteen kautta,jonka tämä henkilö jätti minuun,sen kautta ymmärsin,kuka tämän aiheuttaa minulle.
Joten hänelle pyydettiin kuntoutusta poistamaan sitä negatiivisuutta.
Siis hänelle,joka aiheutti minulle ne oireet!
Se ihminen on jopa itselleen myrkkyä,ja kaikille jotka ovat tekemisissä hänen kanssa,ja vakavin seuraus sellaisista pahoista negatiivisista energioista on jopa kehittyvän lapsen vaurioituminen,koska kaikessa on kyse energiasta,ja kun kehityksessä  tulee vakavia vajeita energiassa,esim tietyn osa-alueen kehityksen aikana,siitä voi jäädä elinikäinen fyysinen taikka psyykkinen vamma.

Ilmiö on samaJos sydänlihas ei saa tarpeeksi happea (eli energiaa jolla toimia) se vaurioituu,eikä koskaan enää palaa normaaliksi.
Tällä esimerkillä voisi hyvin kuvata sitä millaista polttoainetta tämä meille näkymätön energia on elimistöllemmekin,saatikka henkiselle minälle,koskien ihan mielenterveyttä ym.
Masennus on yksi sellainen sairaus,joka aktivoituu hyvin mielellään kun ihmisen energia,hyvä ja paha,eivät ole tasapainossa.Tällaiset ihmiset tarvitsisivat apua hallitakseen näitä negatiivisia reaktioitaan.Kuten sanoin,ne vahingoittavat ympärillä olevia sekä heitä itseään.
Ja miten paljon tämän kaltaista pahuutta onkaan!!!

Me emme voi täysin suojautua tältä energialta,mutta hoidon kannalta on tärkeää havaita kenestä/keistä on kyse.Heitä voidaan auttaa ja kuntouttaa takaisin sellaiseen elämään,ettei heidän tarvitse syökseä vihan liekkejä muihin ihmisiin,vain sen takia että itsellä on huono olla.

On oltava varuillaan.
Samalla kuitenkin ylläpitää luottamus elämään.
Niin.
Niin helppoa se on :)



.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti