tiistaina, heinäkuuta 16

Elämän ja uudistumisen ihme

Tässä jo joitakin hetkiä,ehkä päiviä,viikkoja,tuntunut sellaienn outo pysähtyneisyys.
Se on tuntunut jopa masentuneisuudelle,koska en ole tunnistanut itseäni sen olotilan kautta,se ei ole minun Olemus.
On ollut todella vaikeaa sietää sitä tunnetta,että kökötät mitään saamattomana tässä,juuri tässä,pääsemättä eteen,pääsemättä taakse.

Onneksi nyt parin päivän aikana minulle ollaan avattu taas tilaa,pikku hiljaa,aivan kuin radio olisi tosi hiljaisella,että joudun olemaan tosi tarkkaavainen jotta kuulisin.

Ensin on johdateltu asiaan,jossa käsitellään maallista olemustamme suhteessa sielulliseen minäämme.On haluttu painottaa toisaalta tämän fyysinen ja maallisen kokonaisuutemme pienuutta ja mitättömyyttä,verrattuna siihen tarpeeseen ja toimintaan,jolla sielutasoisesti ohjaannumme niin tekemisissämme,ymmärryksessämme kuin kohtamisissammekin.
Tämä ilmaistiin minulle siten,että vain sillä on väliä,että sielunperhe kohtaa ja toteuttaa suunnitelmaa.Sielunperhe ylittää yhteiskuntamme perhemääreet,siihen voi kuulua muitakin,joistain muista yhteyksistä kohdattuja ihmisä (sieluja) Minulle ilmoitettiin,että näitä sielunperheitä pyritään saattamaan yhteen,hakemalla maatasosta ihmisilmentyminä heitä,sekä synnyttämällä lihalliseen muotoon maahanpalaajia.

******************
Näiden asioiden käsittelemisen johdosta,voin paremmin nähdä ja havaita myös sisällämme tapahtuvia muutoksia,joita tapahtuu kun esimerkiksi geeniperimämme ottaa uutta muotoa,korjaa itsessään niitä vaurioita,joita tämä näkyvä elämä tekee kehoille

DNA-rakenteemme vaurioituu,ja syntyy mutaatioita yhdessä tai useammassa geenissä.Kun toiminta häiriintyy,alkaa kehoissamme tuntua muutoksia ja oireita.Myös ihan energioihimme liittyvät ja niihin kohdistuvat hyökkäykset,voivat ikäänkuin sammuttaa jonkin geenin toiminnan.Se voi olla hyvinkin tärkeä koodi joka sammuu.Ihan maanläheisin esimerkki joka mieleen tulee,on stressin tai muun kuluttavan tilanteen muovaama häiriö kehomme energiakenttiin,joka vaurioittaa fyysisellä tasolla alueita,joissa sijaitsee esim imuunipuolustuksemme.
Tulemme helpommin sairaaksi,koska järjestelmä joka suojaa meitä,on kokenut epätasapainon,eikä pysty toimimaan kunnolla.
Samoin toimii ulkoapäin meihin kohdistuvat rasitteet esim liiallinen aurinko/palaminen (vaurioittaa solutasolla) muu säteily,ympäritömyrkyt/kemikaalit...
Nämä esimerkit ihan siksi,että voidaan hahmottaa myös tapahtumien,eli energioiden,kohdistama vaikutus kehoomme.

Tiettyjä vaikutuksia ihmiset on ohjelmoitu valmiiksi hoitamaan ja neutraloimaan itsessään.
Onhan meidät oikeasti luotu osaamaan itsemme korjaaminen parantaminen ja hoitaminen,minnelie unohtunut taidot ajan saatossa.

On tarkoituksenmukaista siis näyttää näitä prosesseja esim minulle,jos katselen ihmisen jotain asiaa,joka liittyy kehon sisällä tapahtuviin muutoksiin.
Esimerkiksi näyttää miten joku haitallinen energia poistuu kehosta- on hyvä tietää prosessin kulusta,jotta voi tulkita tietoa sitä tarvitsevalle


.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti