tiistaina, heinäkuuta 16

Voiko ihminen muuttua?

Kirjoitin aiemmin tämän kappaleen, jossa pohdin muutosta.
Muutosta,kun se lähtee omasta ymmärryksestä, ja koituu oman itsensä parantamiseksi,kohottamiseksi,eheyttämiseksi- vapaaehtoisesti.Silkasta halusta ottaa askel eteenpäin,tai korjata linjaa,jolle elämä on ehkä hiukan kurssistaan heilahtaen sinun saattanut.

Tänään mielessäni on myös muutos.
Näkökulmana vain hiukan eri,sellainen muutos,joka pitäisi syntyä jollekkin muulle,jotta joku muu tietty asia voisi jatkua ehyenä,yhdessä.
Puhutaan vaikka jokaiselle tutusta aiheesta,parisuhteesta.Siinä kaksi ihmistä asetetaan samaan tilaan,kuplaan,tavoitteena jakaa enrgioita,ja paikata ja tukea toista siinä missä hän on vajaa.Todennäköisesti kumppanisi on juuri niiltä kohdilta "vajaa" joilta sinä olet täynnä ja vahva,ja sinä olet vajaa niilstä kohdin,joilta hän täyttää sen aukon osaamisella,persoonalla jne.

Entä sitten jos...
tähän kuvioon tulee sellaisia piirteitä mukaan,jotka toinen näkee pahana ja vaaraksi,mutta toinen ei ole kykenevä toimimaan muutoksien vaatimalla ja edellyttämällä tavalla.
On elämän julma tosiasia,että toista ei voi muuttaa.
Voit vuosikausia puhua,vaatia,rukoilla,anella..toisen muuttumista.Hän saattaa mieliksesi niin tehdäkkin,mutta kysehän ei ole aidosta muutoksesta,koska se vaatii niin suuren työn itsensä kanssa,että ensinnäkin alennat itsesi siihen tilaan,jossa pyyhit kaikki valheet pois,ja alat katsoa ja ajatella itseäsi jopa kipeäätekevän rehellisin silmin.Nähden totuuden,sellaisena kun universumi sen näkee.
Tämän jälkeen olet puhdas aloittamaan työsi-sen alkamiseen vaaditaan vain puhdas ja rehellinen aie-,itsesi kehittämisen siihen suuntaan,kuin itse näet,ja miten nähdään taivaasta,henkimaailmasta,maailmankaikkeudesta käsin,olevan sinun korkeimmaksi parhaaksesi!

On tiettyjä lakeja meille ihmisille,eivät maalliset ihmisen luomat lait ole mitään siihen verrattuna.
Meidän tulisi pystyä asettamaan itsemme siihen valoon esille,sanoa,katso minä olen tässä,auta minua ottamaan elämääni parempi tie,joka auttaa minua,palvelee lähimmäisiäni ja tuottaa kokonaisvaltaisen,positiivisen lopputuloksen.Ei vain minun pienessä maailmassa,mutta antaessani jotain positiivista ystävällistä rakkaudellista valoa koko maapalloon,siitä hyötyy koko universumi!

ITSENSÄ muuttaminen tai sanoisinko mieluummin,kehittäminen,on vaikea laji,mutta niin antoisa!

Rukoilen niiden kaikkien puolesta,jotka tänäänkin tarvitsevat tätä voimaa avukseen elämäänsä,
sykäystä siihen suuntaan,kun heidän kuuluisikin mennä!


.With all my Love and Compassion.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti