maanantaina, kesäkuuta 27

Kahdella oli asiaa

Tässä näin,juhannuksen aikaan, katselin pitkästä aikaa taloja.Vuokrattavia omakotitaloja. Kokeilin erilaisilla määreillä,ja katsoin mitä sieltä ilmaantuu. Tein taas haun,johon tuli aika monta vastaavuutta, ja samalla kun katsoin listaa, lävitseni pyyhälsi kaksi energiaa. En osannut oikein sanoa mitä, mutta "henkilöiksi" heidät tunnistin. Ja sen verran siinä tilanteessa, kun jouduin puuskuttelemaan niiden energioiden jälkeen jonkin aikaa,enkä oikeen pystynyt puhumaankaan, ymmärsin,että ne kaksi olivat tulleet erään talon "mukana". Varmaankin siksi,että kiinnostuneena katselin sitä taloa, pohtien potentiaalia.

No,huomioin heidät siinä kuitenkin,mutta jätin vähän omaan arvoonsa,koska eivät alkaneet tarinaa siinä pukkaamaan.Ilmaisivat vain että sen talon takia.Ymmärsin kyllä pian minkä talon, koska alkoi vedestä tulla tunnetta ja nämä kaksi siinä toimittivat asiaansa.

Illalla vasta olin siinä tilanteessa,että otin heidät vastaan.He olivat isä ja poika, poika ilmoitti iäkseen 34 ja isä sanoi " jotain päälle 60" ihan kuin ei olisi halunnut myöntää.

Heidän tarinastaan kävi ilmi,että he ovat hukkuneet niihin vesiin,jotka taloa ympäröivät.Ja jotenkin antoivat ymmärtää, että siinä paikassa on jotain hankalaa muutenkin,ja vedestä varoittivat kovin.Kertoivat,että siksi olivat sekoittaneet ilmoituksen kuvatkin ylösalaisin, että se jo karkoittaisi mahdolliset asukkaat.

Kiitin heitä käynnistä ja ymmärsin että tämä oli heille tärkeä juttu, päästä ilmaisemaan itseään koskien tätä taloa. Pyysin heitä palaamaan valoonsa koska tehtävä oli toimitettu.

Kiitos tästäkin viestistä, tällaisia tietoiskuja on ihan kiinnostava saada.

With all my Love and Compassion, Ajna ∞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti