keskiviikkona, maaliskuuta 21

Prophetic message



http://mysticalraven.com/spirituality/11472/choose-a-healing-crystal-to-receive-your-prophetic-message

Minä sain tällaisen vastauksen: 
DIVINATORY MEANING: Choosing this stone indicates a need to break with old patterns and embrace change. It particularly asks us to take responsibility for transforming our lives.


Naurahdin. No tottakai. Muutos. Sitähän tässä ollaan tehty tiedostaen ja tiedostamatta. Elämä vain on niin hienoa, että kun asioiden pitää tapahtua, ne tapahtuu vaikket niihin itse juurikaan panostaisi. Lupa riittää.

Olen taas aktivoitunut aistimaan energioita, nyt taas erilaisista paikoista kuin ennen. Vaatteista.
Heräsin tähänkin juttuun vähän huomaamatta, yllättäen, kun puhuin eräistä vanhoista vaatteista, ja siitä, haluanko käyttää niitä lapsella enää. Tai saaduista vaatteista. Ymmärsin että kaikkien vaatteiden mukana tulee myös edellisen käyttäjän omaa energiaa ja jopa elämäntilanteiden energiaa. Tunne, että vieroksuu jotain saatua vaatetta, voi juontaa juurensa juurikin tällaisesta aistimuksesta, eikä sitä pidä vähätellä. Oikeastaan olisi täysin hullua inttää intuitioaan vastaan tällaisessa tilanteessa, sillä kehommekin kyllä tuntee- kunhan sitä ei ole sotkettu monella muulla jutulla- sen värähtelyn. Onko se minulle ok vaiko ei.

Eihän kaikki ole tietenkään huonoa. Tiedän montakin asiaa ja vaatekappaletta, joista lähtee vielä vuosikymmenienkin jälkeen edellisen käyttäjänsä siihen tallentama energia, ihan kuin mihin tahansa muuhunkin esineeseen. Vaate tietenkin on iholla, ja sen vaikutus tuntuu tällöin melkolailla jatkuvana.

Myöskään uutena ostetut vaatteet eivät ole turvassa, eivätkä puhtaita.Todellakaan. Niistä voi aistia vaikkapa sen, millainen henkilö on ommellut vaatteen, ja onko siihen varastoitunut jotain hänen energiaansa.

Jokaisen vaatteenkin kohdalla, oli se sitten uusi tai käytetty, on hyvä olla hereillä tunnelmasta. Vaate saattaa kutsua, mutta kuitenkin antaa vähän epämääräistä tunnetta. Jos tällainen muuten mieluisa vaate päätyy sinulle, se on hyvä omalla kosketuksella puhdistaa, myös ihan mekaanisesti puhdistaa eli pestä ennen käyttöä. Omassa kädessä ollessa voit antaa siunauksen vaatteelle, ja pyytää sen varastoiman energian valoistumista.

Mutta tämä muutos, siihen on liittynyt paljon muutakin. Tietyllä tavalla aistien aukeamista ja ajatuksien tervettä selviämistä. Minulle on annettu kokemus siitä, mille tuntuu, kun asioita voi selvittää, mikäli henkilöt niin haluavat. Kuitenkaan vain toisen ei tarvitse olla aktiivinen osapuoli, aika kertoo kyllä oikean hetken. Tiiviissä ihmissuhteessa minua on nyt opastettu avautumaan ja luottamaan, mutta samalla tiedostamaan sitä, mitä toiselle tapahtuu kun hän kuulee tiettyjä juttuja. Asiat sujuvat oikein hyvin kaikesta huolimatta, mikäli - vallankin sydämen taajuus- on molemmille sopiva. Silloin tapahtuu ymmärrys, vaikka sanojen tasolla ymmärrystä ei olisikaan, Ja toisaalta minkäänlaista ymmärrystä ei synny sanojen tai muunkan tasolla, mikäli vastassa on itsekkyys.Itsekäs ajatus omasta oikeudestaan blokkaa alleen kaiken, silloin kahden ihmisen vuorovaikutuksesta jää jäljelle vain sen toisen energia ja vuorovaikutusta ei synny.

Olen muutoksessa.
Olen onnellinen siitä, olen kiitollinen.

Kaikelle on aikansa ja paikkansa. Se on tullut jälleen todistettua.

ps. tehkääpä testi itsekin, mitä siitä teille nousee?



With all my Love and Compassion ∞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti