tiistaina, tammikuuta 11

Kokemuksia..

No viikonlopusta haluan kumminkin jakaa teille tämän lohduttavan kokemuksen.
Kaikenlaisen mietinnän ja juttelun tuloksena päädyin nyyhkimään menetettyä rakkautta(romanttisessa mielessä).Siinä sänkyni reunalla istuin ja lohduttomasti nyyhkin...kunnes ylläni valaistui,ja luokseni laskeutui taas se sama kyyhynen,kuin joskus aiemminkin.Minulle kerrottiin,että Pyhä Henki ilmentyy kyyhkysenä...ja sille se tuntuikin.Sillä lempeä naishahmo oli siinä jossain ylläni,ja se valo.Hän kertoi,älä itke lapseni menetettyä rakkautta,sillä olet aina taivaallisen rakkauden,Isän rakkauden ympäröimänä.
Tunsin itseni niin hölmöksi,joten itkuni muuttui nauruksi ja lopulta itkin ja nauroin yhtä aikaa,kun ymmärsin.Miten saatoinkaan unohtaa!!!!Miten IHMINEN taas olinkaan.Mutta kiitin muistutuksesta ja oloni oli aivan loistava.
Tätähän minulle on kerrottu jo pitkään,todella pitkään.Nyt oli ihan varmasti voimallisin kerta,kun sen saan kokea itse.Miten sen voisi selittää,kun pääsee taivaallisen rakkauden ympäröimäksi?????


Itseasiassa puhuttiin ystävän kanssa tästä sielutasosta.Aina vain voimallisemmin ymmärrän,siis todella ymmärrän,mitä se on,millaista se on.Ja aina vaan enemmän onnellinen olen,että mulla on mahdollisuus levätä siinä,omassa sielumaailmassa,jossa aika on hidasta,kaikki on kaunista ja ennen kaikkea rakkaudellista.Sitä rakkautta ei vaan voi verrata mihinkään,mitä täällä maan päällä on.
Tunnet kaikki hahmot ympärilläsi,he ovat sinun tuttuja ystäviä rakkaita,ja kaikkiin sinulla on yhteys.Mitä tahansa ajatteletkin,muutkin tietää mitä ajattelet....eikä siellä tarvii pelätä mitä ajattelee,koska taivaankodissa on vain hyviä ajatuksia.
...Ihmismaailmakin on menossa kohti tätä,"me kaikki" toivomme,että sielullisuuden  löytyminen olisi tulevaisuudessa ihmisille helpompaa,enemmän kiinnostavaa tuntea alkuperänsä.Vaihtoehtoiset yhteysmuodot aktivoituu entisestään,esim telepatia ja niiden ihmisten selvänäköisyys ja herkkyys lisääntyy,jotka sen itselleen sallivat.
Mietin tässä muuten sellaista,että mitäs sitten tapahtuu,kun kaikki ihmiset ovat valaistuneita???Sittenhän meillä olisi ihmislaji maanpinnalla aivan "turhaan",eihän täällä olisi enää mitään oppimista.
no asia ei onneksi ole noin yksiselkoinen,koska ihmiset vaihtuu,eikä kaikkea saa tehtyä useinkaan yhden maanpäällisen visiitin aikana.Joten ihmiskunta on sikäli "pelastettu"...aina on ihmisiä jotka ovat maantasolla,ja ymmärtämättömiä.Ja aina tulee olemaan maapallolla paljon opittavaa,jotta tänne syntyminen olisi ylipäätään merkityksellistä.Ihan jo pelkästään maapallon tilanne on haasteellinen kokemus,ja alati muuttuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti