maanantaina, joulukuuta 5

Enkeliseminaari- Go!!



Tänään se sitten alkoi, klo 20. Olin ihan hiukan aikaisemmin, ja jännittyneenä katsoin kun counter laski sekunteja aloitukseen. Vou!
Paikalla oli noin puolitoistatuhatta liittynyttä henkilöä, eli sutina oli ihan kiitettävästi. Itse pystyin osallistua hiukan puolivillaisesti, koska perhe, ja ilta-aika on aina vähän hankala tiettyyn aikaan. Viimeiset 40 minuuttia jäi näkemättä, mutta sain ehkä tälle illalla sen tärkeimmän, meditaation.

Kirjoitin siitä jo tuohon perheblogiini, lukaise sieltä! Samalla vahvistui ajatus siitä asiasta, jonka olen aiemminkin kokenut vähän hankalana, siis se, miten erottelen juttujani näissä blogeissa. Haluan toki viedä ajatusta myös heille, jotka voivat toista blogiani lukea, ja sitten toisaalta kaikki kokemukseni kietoutuvat niin paljon oman elämän ympärille, että toisinaan on silkkaa kidutusta yrittää erotella niitä :) Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Tänään sain kumminkin laittaa eetteriin yhden puhelinkonsultaation, ja koskapa se tuntui olleen sopiva asiakkaalle, olin minäkin siitä iloinen :)

Mutta tosiaan- Toivon Tähden Fb-sivulla edelleenkin linkki seminaariin,sinne vaan mukaan! Ja lopussa linkki
Perheblogin postailuun

Rakkautta,Voimaa ja Valoa


https://app.webinarjam.net/register/34157/f2f09eac09
With all my Love and Compassion, Ajna ∞

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti