keskiviikkona, maaliskuuta 16

Henkilökohtainen vastuu

referoin tässä spiritualismin periaatteiden viidettä kohtaa,joka kuuluu
"jokainen on henkilökohtaisesti vastuussa teoistaan"
Tätä peilataan siihen raamatussa ilmenevään kristinuskolliseen seikkaan,että Jeesus kuoli meidän kaikkien syntiemme puolesta.Tässä näkemyksessä siis Jeesus on sovittanut syntimme,menneet ja tulevat,ainoa "vaatimus" on uskoa tähän.
Spiritualisteissä  on osa,jotka hyväksyvät tämänkin käsityksen,mutta pääasiassa ajatus siitä,että joku muu sovittaa meidän tekemiä syntejä,on hassu.Katsontakanta on henkilökohtainen,joka laittaa jokaisen ihmisen kuitenkin vastuuseen teoistan,ja kohtaamaan sisimpänsä,ja tavallaan antamaan itselleen anteeksi.

Mutta tässä referointi aiheesta:
"Kaikki mitä sanomme,ajattelemme ja teemme,rekisteröityy omaan eteeriseen olemukseemme.
Me olemme yksilöinä ainut tuomari ja valamiehistö itsellemme.
Tämä on seurausta siitä,että meillä on Omatunto.
On melko musertavaa huomata,mikä valtava vastuu meillä elämässä onkaan.Me olemme kaikki riippuvaisia toisistamme.Jokainen persoona vaikuttaa toiseen persoonaan inkarnaation (eli sinä aikana kun sielusi on maan päällä) aikana.
JOKAISELLA TEOLLA ON OMAT SEURAUKSENSA.

Henkinä meitä on siunattu vapaalla tahdolla,vai onko ne valintoja?Tässä rukous on tärkeää- toisella puolella henkimaailmassa olevat,voivat antaa meille voimaa,kun olemme vaikeiden valintojen edessä.
Meidän täytyy kuitenkin toimia henkilökohtaisen omantuntomme mukaisesti.
Päivittäin tämä antaa ihmiselle mahdollisuuksia elää henkisellä tavalla -tai jollain muulla tavalla...
Syyn ja seurauksen mahtava laki punoutuu yhteen elämämme aikana,ja henkisinä olentoina meidän pitäis ikäyttää tietoisuuttamme kaikessa,mitä SANOMME TAI TEEMME!"




Kirjoittelin Facebookiinkin aiheesta,ja tämän aiheen kirvoitti esiin eräs ystäväni,joka kamppailee jatkuvasti näiden asioiden kanssa.hän vaan tuntee,ettei osaa,tai että hänen Omatuntonsa tulee vähän kuin jälkijunassa,eikä ehdi "estää " tilanteita.
Olen tullut siihen tulokseen,vuosikausia kohdaten tällaisia ihmisiä,joilla on tätä ongelmaa,että mikään sana taikka teko,jonka toinen Ihminen hänelle sanoo tai tekee,ei tule muuttamaan asiaa.Hän voi ymmärtää,hän voi haluta muutosta,mutta muutos tapahtuu vasta sitten,kun sisimmässä jotkut palaset kohtaavat,ja todella valaistut sen suhteen ymmärtämään,miten huikean suuresta asiasta on kyse.
Niin kauan kuin ihminen vierittää syyn tästä esim olosuhteille,taustalle,muille ihmisille... hän ei tule kehittymään.

Lähetän tämän Ilon Enkelin viestin ja voimistuksen kaikille,jotka kamppailevat tämän,taikka jonkun muun asian kanssa elmässään juuri nyt:

Ilo kumpuaa tunneyhteydestä Jumalaan,jonka laatu valaisee sinut.
Sinun enkeliohjaus on vaalia tätä laatua etsimällä sitä joka tilanteessa.
Katso pintaa syvemmälle,ja etsi valo jokaisen ihmisen sydämestä.
Sitten tulet tietoiseksi luomisen ihmeestä ja Ilo syttyy elämääsi
Iloitse kaikesta,sillä Ilo on avain valaistumiseen
nauti elämästä.

Affirmaatio:
"Löydän Ilon kaikesta"

.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti