perjantaina, helmikuuta 11

Healing

eli henkiparannus.
Yhteys henkimaailmaan parantajiin,joiden avulla pyydetään energiaa joko lähi- taikka kaukoparannuksena potilaalle.
Tämä healing on ollut minulle sellainen asia,joka on ollut opiskelun alla.Käsillä parantamista olen kyllä harjoittanut jo silloin,kun esikoiseni on ollut pieni.Aivan luonnollisena sitä pitänyt,että kipeää paikkaa hellitään käden kosketuksella,eikä aina edes kosketuksella,vaan pitämällä kättä kipeän paikan yllä/lähellä.Tämä on ollut kuitenkin suurimmaksi osin magneettiparantamista, joka syntyy automaattisesti esim äidin ja lapsen läheisyydestä.
Tätä ei pidä nyt sekoittaa esim magneetti terapiaan,jossa magneetit asetellaan eripuolille kehoa sopiviin paikkoihin,vaan tällä magneettiparantamisella kuvataan sitä,että annat parantavaa voimaa omasta kehostasi.Sinun pitää itsesi olla terve,jottet kuluta itseäsi loppuun.
Henkiparannus sen sijaan,tuo sinulle itsellesikin energiaa,kun välität sitä kauttasi tarvitseville.

Koin tässä hiljattain jännän tapahtuman,jota en ole vielä kysellyt tuolta osaavammilta,mitä mahtaa tarkoittaa.
Lähetin kaukoparannusta ystävälleni.Käteni lepäsi sylissäni,mutta visioin ne siihen paikkaan kuitenkin (oma tyylini) jossa hän kertoi olevan kipua.Kaikki sujui normaalisti,tunsin kihelmöinnin käsissäni,ja energian kulkeminen "lävitseni" aiheutti sen,että sain vähän "puhallella",eli huokailla,puuskahtaa välillä jne.Tunne on voimakas kun energia liikkuu,ja samalla itseäkin puhdistava jollain lailla,ja onnellinen,mikä onkin homman kaikista  ihanin tunne.Hyvä tunne siitä,että toivoo voivansa auttaa.
No,tähän sessioon palatakseni,ilmassa ikään kuin kuului pamaus,sellainen "sähköinen" risahdus,ja käteni lennähti sylistä ilmaan,säpsähdin koko ihminen siinä istuessani,ja yhteys aivan kuin katkesi.Jatkoin kumminkin hetken käsiäni hierottua,ja energia kulkikin taas,ja kohta sitten hoito loppuikin,kun energian virtaus käsien kautta loppui.
Kerroin hoidettavallekkin tämän,ja tätä mietittiin,mitä voisi olla.
***************************
Ensi viikolla pitäisi alkaa taas yksi uusi luku tässä omalla "uralla"; aloitan reflexologin opinnot!
Olen tästä toodella innoissani ja odotan opintojen alkua,ja sitä että siitä pääsee jatkamaankin sopivan reippaassa vauhdissa.Olen oikeasti tästä käänteestä nyt mielissäni,sillä heti vuoden alussahan tuli takaisku,kun yksi kurssi,jolle olisin halunnut mennä,ja jonka koin olevan tärkeä,ei toteutunutkaan.
Ei jäänyt kumminkaan levoton olo,vaikka surustuttikin,tunsin että joku tässä tilanteessa kumminkin kantaa,ja kun minulle sanottiin,että kumminkin pääsen hankkimaan opintoja...No nyt ollaan siinä kohtaa,eikä mennyt edes kauaa!
Lopulta tämä tuleva koulutus hyödyttää minun työasioita paljon enemmän,joten luonnollisestikkin olen todella onnellinen.
"Aikatauluni" pitää !!!!!
Harmillista tietenkin,että Toivon Tähti ei voi olla lopulta yritysnimi,koska se on jo rekisteröity muualle,mutta tällä(kin) nimellä on merkitys minulle,kuten oikeastaan kaikilla nimillä ja kuvioilla,ja tarinoilla,on merkitys.

Nyt toivottelen leppoisaa viikonloppua kaikille,
rauhoittumista,ja itsensä kuuntelemista

.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti