sunnuntaina, helmikuuta 6

Kristallilapset

Yömyöhään täällä "askartelen",ja nyt kun kävi niin,että tutkin uutta 2012 konferenssin ohjelmaa,jonne en siis valitettavasti,ilmeisesti, pääse,niin vallankin kristallilapsi-luento olisi ollut nyt ajankohtainen.

Olen toki tiennyt,vallankin poikalapsistani,että he ovat "erilaisia".Luin tuosta muistipätkän Doreen Virtuelta aiheesta,ja myös netissä monessa paikkaa kirjoitetaan aiheesta.MM Pelastavatko kristallilapset maailman? ,ja kysymyksen lukiessani sanoin vain mielessäni,kyllä.Nämä uuden ajan ihmeelliset olennot todella tekevät täällä paljon auttamistyötä,lukekaa itse!
Ja mikä hauskinta, kahdella näistä minun Kristalleista on diagnooseina juuri jutuissa mainitut.Kaksi on vielä niin nuorta,mutta tämä kuopus oli todellinen virtuoosi jo masuaikana...kuten tässä Helena Luukkosen sivuilta löytämästäni suomennoksesta käy ilmi kohtuajasta puhuttaessa,niin hänkin telepaattisesti oli minuun yhteydessä koko raskausajan,noin rv 10 alkaen.JA ilmoitti syntymäpainonsa ja päivänsä,joka kyllä sitten lopulta heitti 1 päivällä.Laskettuun aikaan oli vielä 1,5 viikkoa :) (tätä ennen oli ilmoittanut olevansa jo kyllästynyt tähän masuelämään,kun ihmettelin miksei vauva ollut juuri liikunut)
Tämä on mielenkiintoista!!!!
Ja olen niin onnellinen,niin siunattu,että minulle annettu "vinopino" näitä isosilmäisiä lähettejä,jotka tuntuvat parantavan ihmisiä kosketuksellaan...

No,sainhan illan kyyneleetkin vielä puristettua.
Kiitos siitäkin korkeuksiin.

.With all my Love and Compassion.

3 kommenttia:

  1. taas kommentoin itseäni.
    Linkeistä.Boldasin nyt linkit,koska ne eivät jostain syystä erotu mitenkään tekstistä muuten...tuolla vanhemmissakin teksteissä ollut linkkejä...Yritin muokata näkymää siinä onnistumatta.Puntaroin asiaa paremmalla ajalla :)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen tää juttu kristallilapsista. Heti tulee mieleen muutama lapsukainen.

    VastaaPoista
  3. Indigo ja kristallilapsilla diagnosoidaan virheellisesti ADD ja / tai ADHD, koska lääkärit ja suuri osa väestöstä ei ole tietoisia tästä ilmiöstä ja sen laajuudesta. Ongelmaa pahentaa vielä se, että hyvin usein tällaista ilmiötä pidetään ortodoksaalisessa maailmankatsomuksessa ”huuhaana” ja siitä ei uskalleta puhua tai se tehdään naurunalaiseksi.

    http://tietoisuudenlaajentuminen.wordpress.com/johdanto/starseed-wanderer/
    http://tietoisuudenlaajentuminen.wordpress.com/johdanto/indigot-tulevaisuuden-ihmisen-prototyyppi/

    VastaaPoista