lauantaina, helmikuuta 5

Vettä!

Pääsin tässä aloittamaan omaa privaatti-iltaani ihan vastaikään.
Siihen kuuluu ensin sytyttää kynttilät; minulla niitä on useimmin joko vain 1,tai 3.Tästä on tullut vakiintunut tapa,pitää lähellä joko 1 tai 3 kynttilänliekkiä.
Ne kuvaavat sitä asiaa,että on 1 joka on kolme.Jotenkin tämä luku on rauhoittava minulle.
Eri asia sitten jos pääasiana on chakrojen tasapainotus varsinaisessa merkityksessä,siihen tarvitaankin sitten ihan kynttilä"meri" :D

Kirjoitin runoelman tästä myös FB sivulle,enemmänkin voisi kirjoittaa,vallankin silloin kun inspiraationlähteeni tuntuu olevan lähettyvillä,ja antavan kovasti asioita,joihin tarttua.

Näistä kynttilöistä,niiden  liekeistä,ja tulesta,tuli tietenkin asiaksi vesi- tuo elämän alkulähde.
Miten paljon vesi liittyy henkisyyteen,siihen kasvuun?

Jo varhain huomasin,kuinka elimistö alkaa janoamaan vettä,kun on ollut tekemisissä korkeimpien taajuuksien kanssa.Yhteydet kuluttavat nestettä paljon,sillä vesi on se elementti,jota "pitkin" värähtelyt kulkevat.
Miettikää kuinka kauaniisti veteen heitetyn kiven aihettamat värähteet kulkevat,pitkänkin matkan,mutta jos alla ei ole vettä,kivi kopsahtaa kuivaan pohjaan.
Nykyään tämä vesitankkaus alkaa jo ennen johonkin henkiseen ryhtymistä,se on ihan itseohjautuva asia.Esim viime maanantaina,kun minulla oli Piiri,aloin jo päivällä juoda vettä hurjasti...jano oli koko ajan,ja mukitolkulla (tosin minulla on kotonakin aiana juomapullo käsillä) meni vettä.Sitten taas muistin,että ai NIIN,Piiri-ilta :) Itse Piirissäkin istuessa kului vettä minulla ja parillani 2 litraa 2 tunnin aikana,ja naapuristakin lainattiin piirin päätteeksi.Mutta elimistö tarvii sen,meillä maallisilla on kova työ antaa kehomme henkimaailman käyttöön,joka on niin paljon kevyemmällä energialla sekä korkeammalla taajudella värähtelyjen suhteen.
Muistakaa siis vesi!
Vesi vanhin voitehista,tietää vanhakansakin.

Vedellä on myös ajatuksia selventävä vaikutus,se on kuin raikas puro,jonka annat lipua sisääsi,ja voit tuntea sen tuomat mineraalit...kuin niistä puron kivistä liuenneet.Hyvää tekevät,tärkeät osat.
Visualisoi veden virtaus kurkustasi alas,ja siitä levittyvät hoitavana kaikille "juurillesi" joilla olet tässä maassa kiinni...käsivarsiin ja siitä aina sormenpäihin saakka,jalkoihin aina varpaisiin saakka,päähän...anna veden levittäytyä suljettujen silmien päälle rauhoittavana elementtinä,viilentäen ja rauhoittaen hermostoa,mieltä.Nauti!

Olen niin kauan juonut vain vettä,että  koin kauhean "shokin" kun otin mehua lasiin...olipa pahaa!Olisi tehnyt mieli lapsiltakin "kieltää" koko mehu,mutta tyydyin toteamaan,kuinka paljon parempaa viileä vesi onkaan :)

...ja nyt juon kolmannen ison lasilliseni vettä tämän kirjoitussession aikana, loppuun.

.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti