maanantaina, helmikuuta 14

Hyvää alkavaa viikkoa!!!!

Toivotan myös hyvää ystävänpäivää kaikille,vaikka tunnustaudun itse vähän  vastarannan kiiskiksi tällaisten "juhlapäivien" suhteen.
Mitä vanhemmaksi tulen,sitä kriittisemmin suhtaudun kaikkiin "kalenterijuhlapäiviin".
Tästä Ystävänpäivästäkin tulee lopulta hiukan paha mieli: eikö Sinun ystäväsi,ole Sinun ystäviäsi,joka päivä?
Miksi on tällainen "pakkomuistamispäivä" ystäville,jotka ovat elämäsi viitoittajia jokainen ,omalla tavallaan?
Kun ollaan esimerkiksi Facebookissa,ja näet siellä ystäväkaartisi,etkö vai ajattelekin lämpimästi heistä,joka päivä,koska he ovat ystäviäsi?Ja odottamattomalla hetkellä jostakusta heistä,voi olla sinulle suurta apua ja iloa- ja päinvastoin.
Jokainen päivä on ystävienpäivä,jokainen päivä on rakkauden päivä,jokainen päivä on kuin pieni elämä, sen alku ja sen loppu,ja jokaisen päivän kehitys siihen hetkeen,kunnes ummistat silmäsi,ja kuittaat päivän päättyneeksi.
Minä en aio lähettää ainuttakaan ystävänpäivätervehdystä,sillä uskon,että ne ihmiset,jotka pitävät minua Ystävänään,tietävät sen omalla kokemuksellaan,miten minä olen ystävä.
Olen heidän käytettävissään joka päivä!
Jos joku kaipaa fyysistä läsnäoloani,järjestän sen esitilassa,sillä tarve on merkki,se on viesti sielultasi,kun kaipaat jotakuta,sitä tarvit häntä!Joku osa sinussa ja elämässä ja eteenpäin menossa,tarvii juuri sen "komponentin",juuri sillä hetkellä!Eikä viikon,kuukauden...päästä.
Jotta voisin tuntea hyvän olon siitä,että yritän olla ystävä,aina,pidän sitä tärkeänä,että otan sen tarpeen huomioon.Koska se on kunnia!
***************
Viikonloppuna rentouduin,työn merkeissä :)
Oli suunnittelua toteutuksista,sekä ihan hoitotyötä.Sain sävähdyttävän hoitopyynnön läheltä.Samalla kun se surustutti,se myös ilahdutti,että voin olla se Luotettavana taho,jolta apua pyytää.Kiitos siis siitä!Toivon että lähettämäni apu tuntuisi ajan kanssa enemmänkin.

Tänään alkanut vesitankkaus taas,illalla piiriin.
HUOMENNA alkaa opiskelu!
Ystävän kanssa tänään puhuttiin puhelimessa,miten sopivasti ja "aikataulussa" kaikki tapahtuu.
on hienoa muuten huomata,mikä synkronointi on elämässä,kun ei vaan hätäile.Seuraa oikeaa polkua jota viitoitetaan eteen,tutkii rehellisesti sisintään -jonka tiedän vaikeaksi mutta ah,niin antoisaksi - ..ja tästä kipeän raastavan rehellisestä itsetutkiskelusta voisin kirjoittaa paljonkin,ja varmaan kirjoitankin tässä joku kerta.Se on NIIN tärkeää!!!!
Luottaa siihen,että tietyt ongelmat on annettu sinulle vain voitettaviksi,ja voimaa niistä selviämiseen saa vaikkapa omalta suojelusenkeliltään....

Minun kanssa voi käydä tästä vaikka kirjeenvaihtoa,siksi olen täällä,kaikkia varten :)

Nostin teille juuri Enkelin Siiven Kosketus- viestikortin,jonka sanoma oli tämä:

Elämänkerta
Arkkienkeli Jeremielin viesti:
Löydä elämääsi sisältyvät siunaukset.


"Ymmärtääksesi nykyiseen elämäntilanteeseesi liittyvän siunauksen,tarkastele omaa elämänkertaasi tiedostaaksesi,millaisten valintojen kautta olet tullut tähän hetkeen.Pyynnöstäsi autan sinua hahmottamaan kriittiset vaiheet elämäsi varrelta,autan sinua huomaamaan,miten ne ovat vaikuttaneet elämääsi,jotta voit tehdä uudenlaisia valintoja - jotka tuovat elämääsi rakkauden sen kaikille osa-alueille."

referoiden lähteestä Riitta-Marja Gauffin.: Enkelin Siiven kosketus-Elämää enkeleiden kanssa (kirja+ kortit)

Tämä kortti kosketti myös omaa elämääni,tietenkin,pyysinhän että tämä nouseva kortti tulee olemaan sanoma KAIKILLE blogin lukijoille,joka minäkin olen :)

Näillä sanoilla toivotan siis kaikkea hyvää ja kaunista tähän päivään- pitäkää sydämenne auki ystäville,rakkaille,lähimmäisille,mutta ennen kaikkea itsellenne!!


.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti