keskiviikkona, helmikuuta 16

Keskellä viikkoa!

Heipparallaa!!!
Toinen päivä opintoja takana,ja mieli on innostunut :) mutta väsynyt.Kunnon informaatioähky.
Tunne kumminkin,että ollaan ihan oikealla linjalla,ja tällainen hoitomuoto myös sopii todella hyvin ajatusmaailmaani ja siihen,miten ylipäänsä haluan hoitaa ihmisiä; lempeästi,luonnonmukaisesti,yksilöllisesti,mutta jättäen kuitenkin lopulta suuret tapahtumat "herran haltuun".
Reflexologiakin kun on vain "sysäyksen antamista",muistuttamista keholle,miten parannetaan itseämme.Olen todella viehättynyt tähän hoitomuotoon!!
Okei,myönnän,tämä on hiukan opiskelukohmeesta kärsiville aivoille haasteellista,tuntuu,että omaksua kaikenlaisten luiden ja lihasten sijainteja ja nimiä,on hankalaa.Mutta ei,eihän se ole!Aikaahan siihen tietenkin menee,varmaan enemmän kuin nuorena,mutta tottakai opin,ja tulen nauttimaan tästäkin hoitomuodosta paljon!

Mukava fyysinen väsymys tulee tässä ohessa.Toisaalta nytkin päätä kivistää,ja tiedän että illalla on pakko hoitaa itseäänkin,niin ilo tuosta opiskelusta ja siitä tulevasta tyydytyksestä,huitaisee tämän pois altaan.
Täällä odottaa nytkin kaksi jalkaparia minun "koekopelointia",joten jätän tämän tervehdyksen nyt näin pieneksi.

Kuulin että maanantainen "hoitopiiri" energia oli tavoittanut ainakin osan hoidettavista,josta todella +++ olotila =D Piiri oli onnistunut muutenkin kaikkineen,ja sain taas upean kontaktin "matkallani". On upeaa,että henkimaailmasta tullaan vahvistamaan tietämme,taikka ohjaamaan,jos vain olemme valmiita kuuntelemaan,ja KUULEMAAN! Tässäkin kohtaa kui vain olemalla rehellinen ja avoimin mielin ja sydämin,voit saada siitä irti kaiken.Haluaisin ensimäiseksi opettaa kaikille; ei ole mitään pelättävää,älä elämääsi pelkää!

Kaikille rakkaille ystäville,tuttaville,ja IHAN JOKAISELLE lukijalle pyydän tänään johdatusta,varjelusta ja kantamista huolienne,sairauksienne kanssa.
Rakkaus olkoon kanssanne,ja siihen turvatkaa.
Niin minäkin teen.

.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti