torstaina, helmikuuta 14

Pyhän Valentinuksen päivä

Tänään on ollut kummalliset energiat liikkeellä.Koin jonkinlaisen energiasykäyksen,jonka tarkoitus oli tönäistä minut sellaisesta "poimusta" pois,johon olin juuttunut.Se poimu sisälsi ajatusmalleja ja toimintamalleja,juuttuneita asioita ja liki toivotonta tahtomista.
Tänään pääsin irti siitä "aikapoimusta",ja mieli selkeytyi kovasti.
Tänään oli siis sellaiset energiat liikkellä.

Olen ilolla katsellut vierestä,kun oma lapsi kokee,eikä pelkää.Hän näkee enteitä,tapahtumia,jotka sitten tapahtuu.Hän suhtautuu siihen ihan rauhallisesti,innolla kylläkin,ei pelkää.Minä äitinä hurraan mielessäni,lapsella on edelleen auki yhteys,se ei ole sulkeutunut,vaikka maailma ja raskas MAA-ilma koettaakin vetää puoleensa.Toivon että meidän harjoituksilla hän saa pidettyä linkkinsä auki,mikäli niin haluaa :)
 Meillä on tapana antaa enkelipallot yöksi jokaiselle.
Alkuun minä annoin heille,mutta pian hekin halusivat antaa takaisin.Ihan vasta hiljattain neuvoin kuuntelemaan mitä väriä halutaan antaa.Sitten hiukan myöhemmin kysyin,mitä sillä halutaan  kertoa.Pieniä "harjoitteita" jotka pitää heillä näppituntuman siinä,mitä he OSAAVAT jo!
Eräs lapsistani on taitava jo,kysyinkin eräänä iltana ,miten hän voi aina osata antaa sitä väriä,jota tarvin???JOKO hän lukee minua?Hän on lapsista herkin,muutenkin.

Mutta tuo osaaminen,ja siitä iloitseminen.Sitä tuli tänään pohdittua.Ihminen tarvii siis onnistumisen kokemusta,oikeastaan mistä vain,saadakseen itseensä sellaista värähdettä muihinkin asioihin,että hän osaa ja onnistuu,tai nimenomaan niinpäin,että onnistuu,koska osaa.Tahmaiset epäonnistumisen värähteet pitävät tiukasti kiinni.Oli se asia mikä vain.Ne on kuin mustaa  tahmaa tai kuusen pihkaa...Jotta pääsee eteenpäin,tarvii kevyempää värähdettä,ja sitä on haettava onnistumisista,jos se työn alla oleva asia ei tunnu onnistuvan,niin tehtävä jotain,missä onnistuu.
Joten iloitse  jokaisesta onnistumisesta! Se tarttuu.Koska sen mukanaan tuoma energia on sellaista luonnoltaan,että se haluaa liittyä seuraavaan ja seuraavaan asiaan.
Valitettavasti myös tämä musta tahma on sen luontoista,joten älä jää pitkiksi ajoiksi märehtimään epäonnistumista.

Sain eilen kultaa ja kimalletta enkelipallossani,ja se vaikutti minuun tosiaan varmaankin juuri poikani toivomalla lailla tänään,uuh oli ihanat fiilikset!

Mutta tämän päivän teemaan vielä tännekin kuva,joka on otettu minun seinältä...



.With all my Love and Compassion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti